مجموعه هایی همچون ستاره قشم، ستاره فارس، ستاره شهر، ستاره جنوب، ستاره یزد، مجتمع عظیم خلیج فارس و سیتی سنتر 1 به صورت خودکفا و مستقل در شهرهای مختلف ایران افتتاح شده است همچنین سیتی سنتر 2 قشم با مجموعه هتل و مسکونی های مربوطه رویال سنتر در شرف افتتاح می باشد.
سازندگان مجموعه های تجاری ستاره، سیتی سنترهای قشم و مجتمع عظیم تجاری،تفریحی و فرهنگی خلیج فارس با 18 سال تجربه در امر سرمایه گذاری داخلی و جذب سرمایه گذار خارجی، مشاوره، ساخت و بهره برداری مجتمع های تجاری، تفریحی، اقامتی و فرهنگی در اقصی نقاط ایران با هدف ایجاد نشاط و پویایی اجتماعی و ایجاد تفریحات سالم برای خانواده ها و در نهایت اشتغالزایی فعالیت کرده است .این مجموعه با بهره گیری از متخصصان داخلی و خارجی و همکاری مشاوران معتبر بین المللی همواره در جهت گسترش کیفی و کمی فضاهای تجاری، فرهنگی، تفریحی، اقامتی و ورزشی فعالیت می کند.
سازندگان مجموعه های تجاری ستاره با گردآوری نیروهای متخصص و کارآزموده و با بهره گیری از آخرین تکنولوژی و استانداردهای بین المللی فعالیت کرده است و دارای سابقه ای درخشان در احداث مجتمع های تجاری، تفریحی، فرهنگی و اقامتی در سطح کشور است. این شرکت در زنجیره فعالیت های ذکر شده در حال حاضر در تهران بنای زیبا و به یادماندنی و ماندگار" مجتمع تهران مال "را پایه گذاری کرده است.
مجتمع تجاری-تفریحی تهران مال در تقاطع بلوارهای امیرکبیر و کاج واقع در شهرک گلستان منطقه 22 با فاصله ای کمتر از یک کیلومتر از بزرگراه همت و با دسترسی های بسیار آسان و بی نظیر از بزرگراه های حکیم،خرازی،آزادگان ،رسالت و بزرگراه تهران شمال در یکی از بهترین مناطق شهری تهران با پتانسیل بالای جمعیتی واقع شده است.
حسین حسینی، بنیانگذار و مدیر هلدینگ مجموعه های تجاری تفریحی ستاره و سیتی سنترهای قشم و مجتمع عظیم خلیج فارس و مجتمع تجاری، تفریحی، رفاهی تهران مال است که در گفت و گویی مفصل به جزییات پروژه های انجام شده و مجتمع های در دست احداث پرداخته است.
از چه زمانی فعالیت های خود را در کشور آغاز کردید؟
در سال 1369سازمان منطقه آزاد قراردادی در زمینه احداث مجتمع های تجاری و تفریحی بصورت مشارکت با اینجانب منعقد کرد که حاصل آن مجتمع تجاری، تفریحی و رفاهی ستاره قشم شد . پس از اخذ مجوزهای لازم در خرداد سال 1375 عملیات ساختمانی آن آغاز شد و ظرف مدت 18 ماه این مجتمع با زیربنای 30000 متر مربع افتتاح و به بهره برداری رسید. اکنون نزدیک به 900 نفر به طور مستقیم در این مجتمع فعال هستند و همچنین در حمایت از آبادانی جزیره قشم احداث پارک زیتون ساحلی در جزیره قشم یکی دیگر از اقدامات شرکت توسعه و عمران قشم است.
پس از ستاره قشم بود که سایر پروژه ها کلید خورد؟
بله نوع ساخت، سرعت عمل و عملکرد شرکت توسعه و عمران قشم با مدیریت و مشارکت اینجانب موجب شد استاندار وقت هرمزگان جهت احداث مجموعه های مشابه بدلیل رقابت با بازارهای تجاری کشورهای حوزه خلیج فارس در زمینه مجتمع های تجاری، تفریحی، رفاهی دعوت بعمل آورد.
پروژه های تجاری -تفریحی – رفاهی و فرهنگی ستاره چه زمانی در بندر عباس به بهره برداری رسیدند؟
در سال1378 با موافقت مسئولین ذیربط در استان هرمزگان بخشی از طرح تصویبی ساماندهی بلوار ساحلی طالقانی که به تائید ریاست محترم جمهوری وقت رسیده بود، به شرکت مذکور با مدیریت اینجانب اختصاص داده شد تا علاوه بر آبادانی، سامان دهی نوار ساحلی از بازارچه های خودجوش که مرکز هرگونه عمل خلاف شناخته شده بودند در دستور کار قرار بگیرند.
احداث این مجموعه بزرگ تجاری، تفریحی و رفاهی با نام ستاره ساحل، پس از اخذ مجوزهای لازم آغاز شد. این مجموعه با سرمایه گذاری و حتی آورده های ارزی شخصی از کشور امارات به مرحله ساحل سازی و احداث کارگاه با اقدامات شبانه روزی رسید. اما به دلیل کارشکنی های مختلف ادامه کار میسرنشد و این شرکت با حدود یک میلیارد تومان مخارج و هزینه، کار را رها کرد و اکنون شهرداری بندرعباس از آن به عنوان پایانه خودروهای درون شهری و بخش دیگری بعنوان تفریح گاه و اقامت موقت مسافران مورد استفاده قرار می دهد.
پس از توقف این پروژه کار به طور کامل رها شد؟
خیر از آنجائیکه امکانات و تجهیزات و تشکیلات شرکت به بندرعباس انتقال یافته بود ، پروژه تجاری- تفریحی- رفاهی و فرهنگی ستاره جنوب در بلوار ساحی شهر بندرعباس طراحی و پس از اخذ مجوزهای قانونی احداث آن در سال 1381آغاز شد . این مجتمع توسط شرکت مجموعه های تجاری ستاره با مشارکت و مدیریت اینجانب با زیر بنای 000/30 متر مربع شامل 500 واحد مسکونی و تجاری یک باب سالن سینمای مدرن و پیشرفته با درجه ممتاز و 6000 متر مربع فضای فرهنگی و تفریحی و شهربازی روبسته در سال 1384 به بهره برداری رسید و اکنون خدمات شهری مناسبی را به شهروندان و مراجعان و گردشگران ارائه می دهد و اشتغال زایی آن بطور مستقیم حدود1000 نفر است.
پروژه ای دیگر از مجموعه پروژه های تجاری ستاره هم در شیراز به بهره برداری رسیده است این مجتمع در چه شرایطی شکل گرفت؟
در بازدید مسئولین محترم استان فارس از بندرعباس، مجتمع تجاری، تفریحی ، رفاهی و فرهنگی ستاره جنوب که بعنوان یک پدیده اجتماعی مفید ومناسب مطرح بود ، دعوت دیگری از شرکت مجموعه های تجاری ستاره در شهر شیراز به عمل آمد . با انتخاب محل پروژه و مطالعات لازم و پس از اخذ مجوزهای قانونی احداث مجتمع تجاری ،رفاهی و تفریحی ستاره فارس در سال 1382 آغاز شد.
عملیات اجرایی این مجتمع با استفاده از ضوابط ، مقررات و استانداردهای داخلی و خارجی در سال 1385 پایان و به بهره برداری رسید . این مجموعه با زیربنای 000/45 متر مربع شامل 450 واحد تجاری وحدود 000/10 متر مربع شهربازی مدرن روبسته و رستوران و تالار، اکنون فعال است و خدمات شهری و فرا استانی داشته و به گردشگران و مراجعان سرویس قابل توجهی را ارائه نموده است . اشتغال زایی این مجموعه در حدود 1200 نفر بطور مستقیم است.
چه امکانات فرهنگی و تفریحی در مجتمع ستاره شهر بندرعباس وجود دارد؟
از آنجائیکه تنها سینمای قدیمی شهر بندرعباس فاقد ایمنی و امور بهداشتی و غیر قابل بهره برداری توسط خانواده ها بود بنا به دعوت مسئولین وقت استان جهت پر کردن خلا قسمتی از فضای فرهنگی شهر بندرعباس ، با احداث مجتمع تجاری، تفریحی و فرهنگی ستاره شهر با یک واحد سالن سینما موافقت شد. با اخذ مجوزهای قانونی لازم عملیات ساختمانی از سال 1383 شروع و در سال 1385 به بهره برداری رسید. این مجمتع با زیربنای 000/25 متر مربع دارای یک باب سینمای پیشرفته و450 واحد تجاری و فضاهای مناسبی جهت رستوران و کافی شاپ در منطقه بورس طلا و جواهر شهر بندرعباس خدمات شهری مناسبی برای شهروندان، گردشگران و مراجعان داشته و حدود 800 نفر بطور مستقیم اشتغال زایی داشته است.
پروژه تفریحی،تجاری، رفاهی و فرهنگی بزرگی در حومه شهر شیراز به بهره برداری رسیده است این مجتمع چگونه به بهره برداری رسید؟
با نظر به افزایش آمار گردشگری و سیر و سفر مردم به شهرهای توریستی از جمله شهر شیراز و آمار تقریبی سالانه آن در حدود 12میلیون نفر و همچنین در رقابت با بازارهای خارجی و کاهش سفرهای برون مرزی، بنابه دعوت استاندار وقت استان فارس در راستای تحقق سیاستهای فرهنگی اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با خرید یک قطعه زمین در حومه شهر شیراز به مساحت تقریبی 16 هکتار موافقت شد. این مجتمع از بزرگترین و عظیم ترین مجتمع های تجاری، تفریحی ،رفاهی ،توریستی و فرهنگی است که با بهره گیری از مشاوران فنی -مهندسی داخلی و خارجی طراحی و با جلب رضایت سرمایه گذاری خارجی شرکت رویال سیتی بیلدینگ اماراتی با نام مجتمع عظیم خلیج فارس ایران کلید خورد و با کسب مجوزهای قانونی بویژه از سازمان سرمایه گذاری خارجی و با سرمایه گذاری مشترک ایرانی و خارجی علاوه بر سرمایه نقدی ریالی مبلغ 170 میلیون دلار آورده ارزی، غیر نقدی و خدماتی، عملیات احداث آن در سال 1384آغاز شد.
علیرغم اخذ مجوزهای قانونی و همکاری و دلسوزی مسولین محترم استانی و مخالفتهای بعضی از دست اندرکاران ، کمبود مصالح و تغییرات نرخ ارز و نوسانات اقتصادی ناشی از تحریم ها بنا به انجام تعهدات و علاقه مندی به آبادانی و سرافرازی ایران و ایرانی با اخذ وام از بانک های داخلی و خارجی توانسته ایم مجتمع عظیم تجاری، رفاهی وتفریحی را به بهره برداری برسانیم که اکنون خدمات موثری به شهروندان و گردشگران و مراجعان منطقه ای ارائه می دهد.
ویژگی های این مجتمع در مقایسه با سایر پروژه ها چیست؟
این مجموعه دارای یک هتل 5 ستاره با کلاس بین المللی A است و 2500 واحد تجاری با 6000 پارکینگ مسقف و حداقل 000/125 متر مربع فضای فرهنگی تفریحی و رفاهی با 6 باب سالن سینما ودارای شهربازی مدرن و پیشرفته ،42واحد رستوران، فست فود و کافی شاپ متعدد با امکانات ویژه می باشد.
در مرحله ساخت این مجموعه حداقل روزانه 2000 نفر بطور مستقیم فعال بوده و اکنون نزدیک به 4400 نفر در مرحله بهره برداری اشتغال دارند که به نظر می آید با تکمیل و راه اندازی کلیه قسمت ها این آمار به 3000 نفر بطور مستقیم خواهدرسید.
مجتمع عظیم خلیج فارس به لحاظ کیفیت و زیر بنای قابل توجه آن (500 هزار متر مربع) بعنوان ششمین مراکز تجاری جهان به ثبت رسیده است.
در ساخت مجتمع عظیم خلیج فارس با چه مشکلاتی رو به رو بودید؟
در ابتدای احداث این مجتمع بدلیل نیاز مبرم به سیمان و فولاد استاندارد و سهمیه ای بودن آنها به ناچارا به فکر احداث کارخانه های سیمان و فولاد افتادیم که علیرغم تاسیس شرکتهای مربوطه و حتی اقدامات اداری و فنی و مهندسی لازم بدلیل عدم اجرای مصوبات هیئت وزیران و کار گروههای استانی از طرف ادارات و بانکها و طولانی شدن مدت آنها دیگر پیگیری نکردیم و پس از صرف هزینه های قابل توجه رها شد. همچنین به لحاظ ضرورت تولید سیمان در کشور با سرمایه گذاری خارجی مشارکت نمودیم که با عدم اجرای مصوبات هیات وزیران و کارگروه استانی طرح مذکور پیشرفتی نکرد.
در راستای تامین منابع ارزی مجتمع عظیم خلیج فارس هم با اخذ مصوبه دولتی و مراجعه به بانکهای عامل و با مکاتبات و مراجعات فراوان متاسفانه نتوانستیم وام ارزی را دریافت کنیم و برای ادامه پروژه به ناچار از تسهیلات ریالی بانکها و منابع مالی سایر مجتمع های دیگر که احداث نمودیم، کار را پیش برده ایم.
با وجود مشکلات زیاد و موانع فراوان در احداث مجتمع های تجاری ، تفریحی ستاره با مدیریت شما مجتمعی دیگر در شهر یزد احداث شده است در رابطه با این مجتمع چه نکاتی دارای اهمیت است؟
در راستای این اقدامات با تجار و بازرگانان شهر یزد جلساتی داشته ایم و بنا به دعوت بزرگان این عرصه پابه شهر یزد گذاشتیم و با اخذ مجوزات لازم توانستیم مجموعه تجاری تفریحی رفاهی ستاره یزد را در سال1382 شروع کنیم .متاسفانه بدلیل چند دستگی ها و نظرات غیر موجه و دستهای پنهان احداث این مجموعه حدود 2 سال با تاخیر اجرا شد و با اخذ عوارض مازاد و رضایت از مسئولین عالی رتبه آن استان عملیات اجرایی اغاز و در سال 1390 به پایان وبه بهره برداری رسید. اکنون خوشحالم که این مجتمع خدمت رسانی قابل توجهی به مردم شریف و شهید پرور یزد دارد.
این مجتمع دارای000/60 متر مربع زیربنا و 600 واحد تجاری وحدود 000/18 متر مربع فضای تفریحی، رفاهی و فرهنگی است از جمله اولین سینمای 5 بعدی واقعی در آن احداث شده است . اشتغال در این مجموعه حدود 1500 نفر بطور مستقیم است.
در رابطه با احداث مجتمع سیتی سنتر در منطقه آزاد قشم چه نکاتی حائز اهمیت است ؟
در سال 1384 بنا به دعوت سازمان منطقه آزاد قشم که سازندگی سریالی این شرکت را در عرصه مجموعه های تجاری تفریحی فرهنگی در سطح کشور رصد می کردند به قشم دعوت شدیم و قرار شد با سرمایه گذاری و همکاری لازم و با مشارکت در امر احداث خدمات اجتماعی رفاهی همانند هتل، صنعت آبفا همانند آب، صنعت زیرساختی همانند سیمان داشته باشیم که در هر 3 مورد اقدامات اولیه انجام گرفت و در کنار آن با احداث مجموعه های اقامتی و مسکونی استاندارد و مجتمع تجاری دیگری که قابلیت رقابت با سیتی سنتر دبی داشته باشد را آغاز کردیم در این پروژه جدید که معروف به مجتمع سیتی سنتر است. مجموعه های تجاری، تفریحی، مسکونی و اقامتی با هتل 5 ستاره در آن دیده شده است.
این طرح به دلیل کیفیت و کمیت قابل ملاحظه اش با استقبال سرمایه گذار خارجی مواجه شد و با اخذ مجوزهای قانونی (10 میلیون دلار ) از سازمان سرمایه گذاری خارجی، کاراجرایی آن در سال 1386 آغاز شد که فاز اول آن در بهمن سال 1389 به بهره برداری رسید.
علی رغم مشکلات و عدم وجود زیرساخت های لازم در قشم و تغییر مدیران و سیاست گذاریهای اداری ادامه کار فازهای بعدی را با حمایت سرمایه گذاری خارجی و سرمایه گذاری ریالی خود و اخذ وام توانسته ایم تا این مرحله پیش برده و اکنون هم بخشی از آن افتتاح و قسمتی از پروژه در حال اجرا است.
برای ورود ارز سهم سرمایه گذارخارجی هم مشکلات و موانع و تحریم ها یکی پس از دیگری از توقفات بوده است که مشکلات آن ادامه دارد. اشتغال در فاز اول این مجتمع حدود 800 نفر بطور مستقیم است.
همه پروژه هایی که نام برده و از ویژگی های آن سخن گفتید با سرمایه گذاری داخلی کلید خورده است؟
با تغییر نگرش سیاست خارجی و تحولات منطقه ای، سرمایه گذاران خارجی در سالهای اخیر رغبتی به ادامه کار در ایران نداشته و به هر بهانه ای از پرداختهای خود سرباز زده اند که با مذاکرات و جلب رضایتمندی آنها بخش اعظم آن جذب و به ناچار در ادامه فعالیت های عمرانی، اینجانب و شرکت مجموعه های تجاری ستاره با استقراض از بانکهای مختلف توانسته ایم تعهدات خود را به پایان رسانیده و اکنون فقط هتل مجموعه خلیج فارس در شیراز است که بایستی مرحله نازک کاری و تجهیزات را طی نماید. همچنین مجموعه سیتی سنتر 2 نیز در پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
چه زمانی تصمیم گرفتید مجموعه تجاری، تفریحی و رفاهی را در شهر تهران راه اندازی کنید؟
در بازدید مسئولین شهرداری تهران از مجتمع عظیم خلیج فارس در شیراز و دعوت آنان جهت سرمایه گذاری و احداث مجموعه مشابه در تهران مقدمات کار در منطقه گردشگری روبه رشد تهران (منطقه 22) آغاز شد و پس از طی مراحل قانونی و مزایده و اخذ مجوزهای لازم توانستیم پروانه ساختمانی را در بهمن سال 1390اخذ کنیم و اکنون مجتمع تجاری تفریحی تهران مال در دست احداث است.
سرمایه گذاری خارجی هم در مجتمع تجاری، فرهنگی و تفریحی ستاره منطقه 22 تهران وجود دارد؟
از فرصت انعقاد قرارداد با شهرداری تا اخذ پروانه سیستمی ساختمان با شرکتهای سرمایه گذاری خارجی مذاکره شد تا بالاخره شرکت کینگ دام هلدینگ مالزی بعنوان سرمایه گذار خارجی جذب و با اخذ مجوز از سازمان سرمایه گذاری خارجی به مبلغ 75 میلیون دلار توانستیم اقدامات کار را از ابتدای سال 1391 شروع و اکنون این پروژه با زیربنای حدود 150 هزار متر مربع و با500 واحد تجاری و حدود 000/20 متر مربع فضای فرهنگی رفاهی و شهربازی مدرن و 2 باب سالن سینمای پیشرفته و حدود 13000 متر مربع هایپرمارکت و3000 واحد پارکینگ در حال احداث است که امیدواریم بتواند خدمات شهری شایسته ای را به مردم ارایه دهد. در این رابطه فعلا حدود 500 نفر بطور مستقیم در این پروژه فعال هستند .
چه میزان جذب سرمایه ارزی از سرمایه گذاران خارجی داشتید؟
با انتخاب طرح های مجتمع تجاری، تفریحی، رفاهی و اقامتی و مذاکرات با سرمایه گذاران خارجی و با اخذ مجوز از سازمان سرمایه گذاری خارجی، تاکنون توانسته ایم در چندین پروژه های خود در حدود 250 میلیون دلار جذب سرمایه خارجی داشته باشیم. ناگفته نماند سازمان مذکور با حمایتهای دولت ایران توانسته است تسهیلات لازم را در امر جذب سرمایه خارجی فراهم نماید.
علاوه بر جذب سرمایه گذار خارجی جهت تامین منابع مالی مجتمع های مذکور چه اقدامات دیگری انجام داده اید؟
شرکت ما در تامین نیازهای مالی خود علاوه بر جذب سرمایه گذاری خارجی که دولت ایران همواره آنرا حمایت نموده است از مشارکت بانکهای خصوصی استفاده کرده که خوشبختانه نسبت به پرداخت و تسویه سهم خود اقدام نموده ایم و در این رابطه معوقه و مشکل خاصی نداریم، لازم به توضیح است که ما حتی حدود 10 درصد از نیاز مالی پروژه های خود را از تسهیلات بانکی استفاده کرده ایم و مابقی از منابع داخلی شرکت مجموعه های تجاری ستاره و شرکاء بوده است.
آیا تاکنون توانسته اید وام ارزی جهت تامین پروژه ها دریافت کنید؟
خیر نتوانسته ایم دریافت کنیم. تماماً از طریق سرمایه گذاری خارجی با اخذ مجوزهای مربوطه و با مشارکت برخی از بانکهای خصوصی تامین شده است.
آیا پروژه های دیگری در دست احداث دارید؟
بله،پروژه هایی در شهرهای بندرعباس ،تبریز و مشهد داریم که بسیار نمادین و خدمتگذار است و می تواند موجب غرور وسربلندی هلدینگ مجموعه های تجاری ستاره باشد و حتما جذب سرمایه گذار خارجی خواهیم داشت.
رمز موفقیت خود را در امر احداث مجتمع های تجاری، تفریحی، رفاهی و فرهنگی در چه می دانید؟
کارهای بزرگ دارای فراز و نشیب های فراوانی هستند و در راه آن هم تنگ نظری ها،شایعات ،مشکل سازی و سنگ اندازی از دیگر موانع است .در طول احداث 8 پروژه بزرگ که از حدود 17 سال قبل آغاز شده است ابتدا توکل به خدا و هوشیاری و بردباری را پیشه کرده ایم و با علمی کار کردن ،مطالعات و برنامه ریزی ،سالم سازی و قانونمندی و با استفاده از درایت و هوشمندی و مجوزهای قانونی توانسته ایم بر مشکلات فائق آمده و به یاری خدا قرار است 3 پروژه دیگر در 3 استان کشور را احداث کنیم.
فکر می کنید مهمترین دستاوردی که حاصل احداث مجموعه مجتمع های تجاری، تفریحی رفاهی و فرهنگی ستاره در کشور بوده چیست؟
ما سربلند هستیم چراکه توانسته ایم در تنگناهای اقتصادی، اداری و اجتماعی مجموعه هایی را احداث کنیم که علاوه بر آبادانی خدمات رسانی به مردم را آسان تر و بهتر کنیم.
در خاتمه اینجانب و شرکای خود با تشکیل هلدینگ مناسب و استخدام افراد خبره و متخصص و جذب دانش فنی لازم با تمام توان مالی و فنی و اداری خود توانسته ایم نزدیک به یک میلیون متر مربع تجاری و حدود پانصد هزارمتر مربع فضاهای رفاهی ،تفریحی ، فرهنگی و اقامتی را احداث نموده و قریب به 5000 نفر اشتغال زایی بطور مستقیم و غیر مستقیم داشته باشیم.
علاوه بر آن در امر گردشگری و در رقابت با شاپینگ مالهای بزرگ موفق بوده و اکنون جزء ده برند برتر مجموعه ها ی تجاری جهان هستیم ومجموعه هایی همچون ستاره قشم، ستاره فارس، ستاره شهر، ستاره جنوب و ستاره یزد و سیتی سنترهای 1 و 2 قشم با هتل و مسکونی های مربوطه و مجتمع عظیم خلیج فارس را احداث نموده و بصورت خودکفا و مستقل در شهرهای مختلف ایران فعال باشیم.
با احداث مجموعه های فوق کاهش در انجام سفرهای غیر ضروری به کشورهای همسایه و خروج ارز و هم چنین ایجاد اشتغال را بعمل آورده و خواهد آورد.
از طرفی صنایع وابسته به صنعت ساختمان رونق خواهد گرفت و شور و نشاط اجتماعی و صرفه جویی در زمان و مکان وبهبود خدمات شهری را در پی خواهد داشت.
با تعاملاتی که با سازمانهای دولتی داشته ایم علاوه بر اخذ مجوزهای قانونی جهت ساخت وساز تا پایان سال 1391 حدود 115 میلیارد تومان عوارض و مالیات و بیمه توسط مجموعه های تابعه خود پرداختی داشته و بادر نظر گرفتن محاسبات سال 1392 جمعاً رقمی در حدود 140میلیارد تومان به طور کامل پرداخت کرده ایم . پیمانکاران فعال پروژه های مختلف بر حسب قوانین و مقررات مفاصا حساب های مالیاتی و عوارض و بیمه دولتی را اخذ و ارائه نموده اند که رقمی در حدود 10 میلیارد تومان است. این شرکت نیازمند تشویق و همکاری دلسوزانه مسئولین است که خوشبختانه سازمان سرمایه گذاری خارجی در این امر کوشا بوده اما به قول معروف یکدست صدا ندارد.
بنده از اینکه ریاست و مسئولین سازمان سرمایه گذاری خارجی در برخورد با برخی افراد تندرو و با اغراض شخصی برای ایجاد موانع در سرمایه گذاری ارزی و خارجی پروژه های مذکور از هرگونه حمایت و پشتیبانی قانونی دریغ نداشته اند تشکر و قدردانی می نمایم و از همه مهمتر ایجاد شرایط مناسب است تا سرمایه گذاران خارجی رغبت سرمایه گذاری بیشتری داشته باشند و ایجاد فرصتی متناسب است که حداقل سازندگان بتوانند مجموعه های احداثی خودرا با بهترین کیفیت به بهره برداری رسانده و در صدور مجوزهای دولتی آسان سازی و نظارت بهتری اعمال شود. همچنین فرصت مناسب بانکها به سازندگان واحدهای ساختمانی بدلیل طول زمان احداث آنها و بهره برداری از آنها جهت باز پرداخت وامهای ماخوذه از دیگر حمایت های مورد نیاز است.
در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی چه برنامه ای دارید؟
ما به سهم خود شروع 3 پروژه بزرگ خدمت رسانی، سالم سازی و گردشگری را کلید خواهیم زد و در آبادانی بیشتر کشورمان مشارکت می کنیم.
منبع خبرwww.fararu.com
۱۵ فروردین ۱۳۹۵